ONZE DIENSTEN

Bij ons staat de tevredenheid van onze klanten op nummer 1. Wij bieden u de volgende diensten aan en stellen alles in het werk om deze met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 

Nieuwbouw

Custom Construction is gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten en kan helpen bij het ontwerpen, plannen en bouwen van uw droomhuis of commerciële ruimte. Het team van ervaren professionals werkt nauw samen met hun klanten om hun visie te begrijpen en ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan hun behoeften en budget voldoet. Of u nu op zoek bent naar een traditionele of moderne bouwstijl, Custom Construction kan u helpen bij elke stap van het proces, van de conceptfase tot de oplevering. Hun expertise en toewijding aan vakmanschap en kwaliteit zorgen ervoor dat uw nieuwbouwproject succesvol zal zijn.

Verbouw

Custom Construction biedt ook verbouwingsdiensten om bestaande ruimtes te transformeren en te verbeteren. Of u nu een extra slaapkamer, badkamer, keuken of kantoorruimte nodig heeft, het team van professionals kan u helpen bij het plannen en uitvoeren van uw project. Ze hebben uitgebreide ervaring in het verbouwen van zowel residentiële als commerciële ruimtes en werken nauw samen met hun klanten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan hun behoeften en budget voldoet. Custom Construction streeft ernaar om de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap te handhaven bij elke verbouwing die ze uitvoeren, en hun toewijding aan klanttevredenheid is ongeëvenaard.

Onderhoud

Custom Construction biedt ook professioneel onderhoud aan voor uw woning of commerciële ruimte. Hun ervaren team kan periodiek onderhoud uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw gebouw in topconditie blijft en problemen voorkomen worden voordat ze zich voordoen. Ze bieden een breed scala aan onderhoudsdiensten, waaronder dakreparaties, schilderwerk, loodgieterij, elektrische reparaties en meer. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige onderhoudsdiensten die aan de behoeften van hun klanten voldoen en hun eigendommen veilig en efficiënt houden. Met Custom Construction als uw onderhoudspartner kunt u erop vertrouwen dat uw gebouw in goede handen is.

Renovatie

Custom Construction biedt ook renovatiediensten aan om uw bestaande woning of commerciële ruimte te verbeteren en te upgraden. Hun ervaren team van professionals kan u helpen bij het upgraden van uw keuken, badkamer, woonkamer en meer om uw ruimte te moderniseren en uw woonervaring te verbeteren. Ze werken nauw samen met hun klanten om hun visie te begrijpen en ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan hun behoeften en budget voldoet. Custom Construction streeft ernaar om de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap te handhaven bij elke renovatie die ze uitvoeren, en hun toewijding aan klanttevredenheid is ongeëvenaard. Met Custom Construction als uw renovatiepartner kunt u erop vertrouwen dat uw project in goede handen is.

GRATIS ADVIES & OFFERTE OP MAAT

Wilt u graag advies? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan. Onze ervaren vakmensen helpen u graag bij het kiezen van de beste afwerking. Wij streven ernaar om uw offerte binnen 1 werkdag naar u te sturen, zodat u snel een beslissing kunt nemen.

Heeft u vragen?