OVER ONS

Custom Construction
Uw Bouwspecialist

Custom Construction is een toonaangevend bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte residentiële en commerciële bouwprojecten. Het bedrijf is trots op het bieden van unieke en gepersonaliseerde bouwoplossingen die voldoen aan de individuele wensen en eisen van hun klanten. Met een sterk team van ervaren professionals en vakmensen is Custom Construction in staat om projecten van elke omvang en complexiteit aan te nemen en tot in de kleinste details uit te voeren. Het bedrijf heeft een sterke focus op kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid, en streeft ernaar om elke klant een naadloze en stressvrije bouwervaring te bieden.

Geef uw wens door.

Custom Construction heeft onlangs mijn huis gerenoveerd en ik kan niet blijer zijn met het resultaat! Het team was professioneel, efficiënt en zorgde ervoor dat het project op tijd en binnen het budget werd opgeleverd. De kwaliteit van het werk was uitstekend en de aandacht voor detail was indrukwekkend. Ik zou Custom Construction ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en hoogwaardig bouwbedrijf.”

– Henk-Jan uit Haarlem

GRATIS ADVIES & OFFERTE OP MAAT

Wilt u graag advies? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan. Onze ervaren vakmensen helpen u graag bij het kiezen van de beste afwerking. Wij streven ernaar om uw offerte binnen 1 werkdag naar u te sturen, zodat u snel een beslissing kunt nemen.

Heeft u vragen?